تعمیرات سمپاش یکی از دغدغههای اصلی کشاورزان بویژه در فصول کاری میباشد. زیرا سمپاشی و کوددهی دو رکن اساسی کشاورزی هستند و اغلب کشاورزان طبق برنامه ریزی مشخص و دقیقی، در هفته و روزهای مشخص، مزارع و زمینها را سمپاشی میکنند. بنابراین اگر سمپاش خراب باشد دیگر به کار کشاورز نمیآید و حتی ممکن است محصولات یک فصل زمینهای زراعی از دست برود. زیرا سمپاشی و کوددهی برای داشتن گیاهان و محصولاتی سالم امری ضروری است و در غیر اینصورت ممکن است که مزارع در معرض حملهی آفتها و حشرات قرار بگیرید. در این مقاله از وبلاگ کشاورزی ایران قصد داریم به بررسی تعمیرات سمپاش و هر آنچه به آن مربوط است بپردازیم. اگر در این زمینه به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، در ادامهی این مقاله با ما همراه باشید.
تعمیرات سمپاش چیست؟
همانطور که گفتیم سمپاش کاربردهای مختلفی دارد. از سمپاشها برای سمپاشی باغها، سمپاشی محصولات زراعی، سمپاشی درختان، سمپاشی میوهها، کنترل علفهای هرز و… استفاده میشود. در واقع سمپاشی کردن زمینها یک ضرورت است نه یک انتخاب. زیرا اگر زمینهای زراعی و محصولات آنها سمپاشی نشوند شما باید انتظار هر پیش آمدی را داشته باشید. ممکن است حشرات مختلف به محصولات شما حمله کنند و یا ممکن است باغ درگیر آفت شود. در برخی از موارد سمپاش تنها برای پاشیدن سم استفاده نمیشود. بلکه میتوان از سمپاش برای کوددهی به درختان و زمینها نیز استفاده کرد. برای کنترل سمپاش و استفاده از عملکرد مناسب آن باید دستگاه بطور مداوم کالیبره، سرویس و کنترل شود. اما آیا کالیبره و کنترل مداوم میتواند صد در صد از خرابی سمپاش جلوگیری کند یا باز هم ممکن است سمپاش خراب شود و به تعمیر ادوات کشاورزی نیاز پیدا کند. برای پاسخ به این سوال میتوان گفت که سمپاشهای کاربردهای زیادی دارند و به همین دلیل ممکن است به دلایل مختلف و البته اجتناب ناپذیر درگیر خرابی و نقص شوند. همچنین قابل ذکر است که استفاده از سمپاش مزایای بسیار زیادی در صنعت زراعت و کشاورزی دارد. از کاربردها و مزیتهای استفاده از سمپاش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سمپاشها ابزار کارآمدی برای کنترل آفات هستند. ابتدا آفت کشها با آب مخلوط شده و سپس به کمک سمپاشها اسپری میشوند. اگر زمین و یا باغ در منطقهای قرار داشته باشد که ممکن است مکررا مورد هجوم آفات قرار گیرد، کشاورزان باید هر دو هفته یکبار سمپاشی کنند.
- سمپاشها بهراحتی میتوانند پوشش گیاهی ناخواسته و یا به اصطلاح علفهای هرز را کنترل کنند. برای این کار، علف کش را با آب در یک سمپاش ترکیب می کنند. سپس کشاورز آن را روی علفهای هرز اسپری میکند و پس از گذشت چند روز، علفها خود بخود از بین میروند.
- در کشاورزی از سمپاشهای دستی برای کنترل کپکها، قارچها و… نیز استفاده میشود. این موارد را میتوان بدترین دشمن پوششهای گیاهی و زراعی دانست. زیرا بر کمیت و کیفیت محصولات تاثیر گذار میباشند. با این حال شما میتوانید به کمک یک سمپاش بهراحتی آنها را کنترل کنید.
- کوددهی با استفاده از کود مایع روشی مناسب است که در مناطق مختلف مستعد فرسایش خاک و در اراضی دیم کاربرد دارد. با استفاده از سمپاش میتوان از کود مایع بر روی زمینها استفاده کرد.
علت خرابی سمپاش؛ هدف از تعمیرات سمپاش چیست؟
همانطور که گفتیم خرابی سمپاش اجتناب ناپذیر است و گاها ممکن است باعث دردسر کشاورزان شود. در این موارد اگر علت خرابی را بتوانید تشخیص دهید، ممکن است تعمیر سمپاشها برای شما راحتتر از پیش شود. در اینجا قصد داریم 5 قسمت اصلی سمپاش که ممکن است برای شما مشکل ساز شود را بررسی کنیم.
فیلتر سمپاش
فیلتر یکی از بخشهای سمپاش است که گرفتگی آن بهراحتی میتواند منجر به تعمیرات سمپاش شود. بنابراین بهتر است آن را نادیده نگیرید. اگر فیلتر مسدود شود ممکن است منجر به کمبود فشار پاشش و حتی منجر به آسیب رسیدن به پمپ شود.
پمپ سمپاش
پمپ در واقع قلب سمپاش است. خرابی پمپ میتواند منجر به کمبود فشار و عملکرد آن شود. در این قسمت چند نکته وجود دارد که باید به آن ها توجه کنید:
- نشتی خارجی: نشتی خارجی معمولاً نشانهای از معیوب بودن دیافراگم و یا شل بودن قطعات و اتصالات است.
- از دست دادن فشار: کاهش فشار میتواند نتیجهی خرابی و عیب در دیافراگم باشد.
- لرزش بیش از حد: لرزش بیش از حد سمپاش میتواند نتیجهی نشت هوا در قسمت مکش پمپ باشد.
نازل سمپاش
نازلهای مسدود یا ترکخورده میتوانند باعث تغییر الگوی پاشش سمپاش شود. در بسیاری از موارد آسیب به نازل بهحدی است که به تعویض نیاز پیدا میکند.
لوله کشی سمپاش
لوله کشی نقش مهمی در رساندن مواد شیمیایی به نازلها در فشار مورد نیاز دارد. هر گونه شکاف یا شل شدن اتصالات میتواند منجر به کاهش عملکرد سمپاش شود. بهراحتی میتوان اتصالات شل شده را تعمیر کرد اما قسمتهای آسیب دیده باید تعویض شوند.
اتصالات
اتصالات آسیب دیده بهراحتی میتواند منجر به آسیب ناخواسته به سایر اجزای سمپاش شود.
تعمیرات سمپاش در تهران؛ کشاورزی ایران
در این مقاله از وبلاگ کشاورزی ایران به بررسی نکات مهم و ضروری که باید در رابطه با تعمیرات سمپاش بدانید، پرداخیتم.
متخصصان و کارشناسان تیم کشاورزی ایران، با سالها تجربه در کنار شما هستند تا دیگر دغدغهای در رابطه با تعمیر ابزار آلات کشاورزی خود نداشته باشید. وبسایت کشاورزی ایران با هدف خدمات دهی بهتر به شما عزیزان در سراسر کشور فعال شده است. در طی این سالها این وبسایت توانسته دسترسی به متخصصان و تکنسینهای مجرب را برای شما آسان کند. هدف اصلی تیم کشاورزی ایران ارائه خدماتی با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمتها میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت مشاوره تعمیر ابزار آلات کشاورزی میتوانید با شماره 09120453843 تماس حاصل نمایید و یا در واتساپ با ما در تماس باشید. متخصصین ما در ابتدا راهنماییهای لازم برای عیبیابی و برطرف کردن مشکل را بصورت رایگان در اختیار شما قرار میدهند و درصورتیکه ابزار شما به تعمیر و سرویس نیاز داشته باشد، کارشناسان ما هزینه تعمیر و روش دریافت دستگاه را با شما هماهنگ میکنند. در نهایت متخصصین و تعمیرکاران ما مطابق زمان بندی و در سریعترین زمان ممکن ابزار شما را مانند روز اول تعمیر میکنند و پس از تست اطمینان از سلامت ابزار، دستگاه به آدرس شما ارسال میشود.
برای ارتباط با کارشناسان سایت کشاورزی ایران جهت تعمیر انواع تجهیزات کشاورزی و مشاوره رایگان با شماره 09120453843 تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول تعمیرات سمپاش
فیلتر یکی از بخشهای سمپاش است که گرفتگی آن بهراحتی میتواند منجر به تعمیرات سمپاش شود. بنابراین بهتر است آن را نادیده نگیرید. اگر فیلتر مسدود شود ممکن است منجر به کمبود فشار پاشش و حتی منجر به آسیب رسیدن به پمپ شود.
نشتی خارجی ، از دست دادن فشار، لرزش بیش از حد